Ανακoινωση – COVID-19: ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ CIC AUTOMASTERS

Ανακoινωση – COVID-19: ΜΕΤΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ CIC AUTOMASTERS

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι οι εκθεσιακοί χώροι της CiC Automasters παραμένουν κλειστοί τηρώντας τους κανόνες περιορισμού όπως έχουν ανακοινωθεί από την κυπριακή Κυβέρνηση μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Τα συνεργεία μας, συνεχίζουν τη λειτουργεία τους έχοντας ως πρώτο μέλημά μας την υγεία τόσο του προσωπικού όσο και των πελατών μας, λαμβάνοντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και υγιεινής σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής, όλα τα συνεργεία μας καθαρίζονται και απολυμαίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά στα σημεία που υπάρχει άμεση επαφή με τα χέρια. Επίσης, το προσωπικό που συνεχίζει να εργάζεται στα συνεργεία τηρεί αυστηρά τους κανόνες αυτοπροστασίας φορώντας τα απαραίτητα προστατευτικά γάντια και απολυμαίνοντας τα χέρια του αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ για όσο χρονικό διάστημα παραμένουν τα αυτοκίνητα στα συνεργεία μας, όλα τα σημεία που έρχονται σε επαφή με το προσωπικό μας προστατεύονται με ειδικά καλύμματα.

Επιπλέον, έχουμε λάβει μέτρα προστασίας για τα αυτοκίνητα αντικατάστασης.

Πρωταρχικός μας στόχος, είναι η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας και όλες μας οι ενέργειες καθοδηγούνται με γνώμονα την προστασία τους.

 

Need Help? Chat with us